Dietes personalitzades

Ens agraden els reptes i t’ajudarem a aconseguir els teus objectius siguin quins siguin.

Si vols perdre pes o al contrari, guanyar-ne. Si ets esportista i busques augmentar la massa muscular, o vols controlar-te el sucre o el colesterol.

Prepararem un programa tenint en compte el teu “dia a dia”: el tipus de feina, els horaris, la despesa energètica diària i fins i tot els teus gustos personals.

Amb un control de pes setmanal, podem fer-te una pauta dietètica amb productes substitutius dels àpats o amb plats convencionals, o combinar les dues opcions i complementar-ho, si es necessari, amb suplements polivitamínics, drenants, detoxificants, etc… en funció de les teves necessitats energètiques i nutricionals i els objectius que ens hàgim marcat.

El preu del seguiment setmanal durant 3 mesos amb productes substitutius és de 20 euros i si vols fer dieta amb plats convencionals són 75 euros.

Sol·licita hora per a una primera visita, explica’ns els teus reptes i et farem una proposta. Pots fer-ho per qualsevol dels canals que posem a la teva disposició: Telèfon, correu electrònic o whatsapp.