PER QUÈ NECESSITO UNA MASCARETA

Les mascaretes poden ser cremoses o de teixit. Les mascaretes cremoses s’apliquen sempre sobre la pell neta, evitant el contorn d’ulls. S’aplica una capa espessa i es deixa actuar entre 5 i 20 minuts, depenent de la mascareta. Després es retira amb aigua tébia. Les mascaretes de teixit són monodosi i d’un sol ús. S’estenen sobre el rostre deixant els forats del nas i dels ulls.

N’hi ha de molts tipus: les purificants per pells mixtes, les nutritives per pells seques, les antienvelliment, les calmants per pells sensibles, les que tenen efecte lifting i les que incrementen la lluminositat. 

Ara estan de moda les mascaretes negres de carbó vegetal: aquestes mascaretes eliminen l’excés de greix a la pell, així com impureses, granets i punts negres. El carbó vegetal té propietats antibacterianes i aixó fa que la pell es mantingui més temps sense granets.

També hi ha mascaretes exfoliants, que sovint incorporen petites partícules vegetals o sintètiques, que netegen la pell en profunditat, eliminant les cèl.lules mortes de la superfície.

Fer-te una mascareta setmanal aporta un plus a la pell i et permet regalar-te uns minuts de relax només per a tu.